#

İşte Site - Digiclick

Firma Bilgileri
İşte Site - Digiclick
Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K:13 No:1994 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Detaylı Bilgi
İşte Site
Elektronik ortamda firmanızı temsil eden Web sitenizin öncelikle kurumsal kimliğinizi yansıtması gerekmektedir. Sitenizi ziyaret eden kullanıcıların estetik, şık bir tasarım ile karşılaşması, firmanızın bilinirliğini artırdığı gibi ziyaretçilerinizin birer müşteriye dönüşmesi açısından önem arzetmektedir. Bu nedenle web tasarım projenizi yaparken, firmanızın ihtiyaçlarının analiz edilerek, yapılacak tasarımın estetik olması, göze hitap etmesi ve özgün içeriğe sahip olması geliştirdiğimiz web sitelerinin ortak özelliğidir.

Neden digiclick?
Çünkü, hizmet verdiğimiz müşterilerin, dijital mecradaki varlığını tamamen üstleniyoruz. Alanında uzman ve deneyimli kadrosuyla dünya çapındaki gelişmeleri çok yakından takip ederek ve bunu müşterileriyle buluşturan bir "Dijital Hizmet Ajansıyız".


Profesyonel çözümler sunarız;
2005 yılından itibaren bilişim sektöründe hizmet vermekte olan firmamız "Müşteri ihtiyaçlarına Profesyonel Çözüm Sunma" anlayışını kendisine ilke edinmiş olup, çalışma prensiplerini bu doğrultuda belirlemiştir. Bu noktadan hareketle müşterilerinin ihtiyaçlarını sorunsuz ve ekonomik bir biçimde karşılayarak, bilişim sektöründe kısa zaman da önemli bir konuma gelmiştir.Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için gerekli bilgi birikimine sahip olan uzman kadrosu,gelişen yeni teknolojileri sürekli takip ederek, gerekli eğitimlerle bilgilerini güçlendirerek, kendilerini yenilemektedir.
 
 
Müşteri odaklı çalışırız;
Yüzde yüz müşteri memnuniyetine odaklı firmamız, uzman proje ekibi ile, geleceğin teknolojilerini bugünden analiz edip, ürünlerine entegre eden, müşterilerinin sektörlerinde farklı ve rekabetçi olabilmelerini sağlayan hizmet anlayışı ile başarı grafiğini her geçen gün yükseltmektedir.Müşterilerini proje ekibinin bir parçası olarak gören ve Proje ekibini bir aile, projelerini de nihayi amacı olarak benimsemektedir.
 
 
İnternet teknolojisinin tüm renklerini taşırız;
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da geliştirdiği çözümlerle, sektörün önde gelen firmalarından biri olmayı amaçlayan firmamız, internet stratejilerinin planlanması ve uygulanması konularında müşterilerinin sürekli yanında yer almıştır. Genel anlamda e-ticaret, internet reklamcılığı ve online içerik yönetimi sistemleri gibi web uygulamalarının geliştirilmesinde, müşterilerine A'dan Z'ye internet hizmetleri sunmaktadır.

Bize Ulaşın
İstanbul    : Perpa Ticaret Merkezi A Blok 13.Kat No: 1994 Okmeydanı Şişli / İSTANBUL
AR&GE    : Selçuk Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi No : F204   Selçuklu / KONYA
Telefon     : +90 212 90 921 90  +90 332 60 60 331
T. Destek  : +90 212 22 000 27 
E-Mail        : bilgi@istesite.com .tr

Sektör Uzmanlık Alanları
  • Bilgisayar Bilişim ve Yazılım
  • Reklam