#

RUHA ELEKTRİK A.Ş.

Firma Bilgileri
RUHA ELEKTRİK A.Ş.
Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K: No:1976 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :0212 320 81 85
Fax :0212 320 85 57
GSM :0212 320 81 85
Detaylı Bilgi
RUHA ELEKTRİK
Ruha Elektrik A.Ş   2003 yılından bu yana HYUNDAİ HEAVY INDUSTRİES ELECTRO ELECTRİC SYSTEMS Türkiye distribütörlüğünü yapmakta  ve endüstri sektörüne yön veren firmaların başında gelmektedir.
Firmamız yüksek kaliteli ve güvenli Hyundai ekipmanlarına vermiş olduğu teknik destek ve yaygın pazarlama ağı ile 2003’ten beri gücüne güç katarak ve büyüyerek sektörün öncü firmaları arasına girmiş bulunmaktadır.
Her yıl  HHI tarafından Ar-Ge’ye yüksek miktarda yatırım yapılarak, daha kaliteli ve güvenilir ürünler ile müşterilerimize hizmet ederek Hyundai’nin “Yüksek kalite, makul fiyat” sloganıyla yola çıktık ve Türkiye’deki pazar payımızı her geçen gün arttırmaktayız. Ürün gamımız manyetik güç kontaktörleri,termik röleler,otomatik sigorta grupları,kaçak akım koruma şalterleri,termik manyetik kompakt şalter,invertörler ve açık tip güç şalterleri gibi alçak gerilim ürünlerinden oluşmakla beraber,HHI’nin yüksek gerilim ürünleri olan rüzgâr türbünleri,güneş enerji sistemleri gibi ürünlerini de sağlayabilmekteyiz.
Başta devletin tüm resmi kurumları (Tedaş,Bedaş,Toki,Kamu Hastaneleri, Sağlık Bakanlığı, Üniversiteler) olmak üzere özel sektörde de fabrikalar, makinacılar, panocular, inşaat taahhüt firmaları gibi geniş bir kesime  hitap etmekteyiz. Özellikle Türkiye insanı tarafından bir otomobil devi olarak bilinen Hyundai’nin elektrik ve şalt sektöründe de dünyanın en büyük güçlerinden biri olduğunu, bunun yanında dünyanın sayılı büyük ekonomisi ve dünyanın en büyük gemi üreticisi olduğunu anlatmak adına Türkiye’nin dört bir tarafına her gün otuzdan fazla bölge müdürünün tanıtımları ile birlikte görsel medya, TV reklamları,sponsorluklar,açık hava reklamları ve sosyal medyada  da var olmakla Hyundai Elektrik’in bilinirliğini arttırmaktayız.
Sanayi tesisleri, inşaat, alçak gerilim ve dağıtım, asansör endüstrisi gibi projelere uzman teknik kadrosu, müşteri odaklı çözümler ve kaliteli ürünler ile hizmet vermekten mutluluk duymaktayız.

Neden Bizi Seçmelisiniz?

 SEKTÖRDE ÖNCÜYÜZ

Birçok sektörde faaliyetini sürdüren şirketimiz, Hyundai'nin otomasyon ve şalt ürünlerinin distribütörlüğünü de bünyesine katarak elektrik sektöründe de öncülüğünü sürdürmektedir.

 BÜYÜK MARKALARLA ÇALIŞIYORUZ
Başta Hyundai olmak üzere büyük ve kurumsal markalarla çalışarak ve müşteri odaklı çözümler sunarak yapılması gerekenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

  KALİTE, UYGUN FİYAT VE SIFIR HATA
Hyundai'nin sadece otomotivde  değil,elektrik sektöründe de Dünyan'nın en büyük markalarından biri olduğunu Türk insanına anlatmak için ''en iyi kalite,uygun fiyat ve sıfır hata''ilkeleriyle gece gündüz demeden çalışıyoruz.

 GENİŞ ÜRÜN PORTFÖYÜ
Siz müşterilerimize en iyi şekilde hizmet edebilme amacıyla, ürün yelpazesini genişleterek ihtiyaçların karşılanmasını hedef edindik.

  • KONTAKTÖR
  • TERMİK RÖLELER
  • OTOMATİK SİGORTALAR
  • KAÇAK AKIM KORUMA ŞALTERLERİ
  • MOTOR KORUMA ŞALTERLERİ
  • TERMİK MANYETİK KOMPAKT ŞALTERLER
  • KAÇAK AKIMLI KOMPAKT ŞALTERLER
  • AÇIK TİP GÜÇ ŞALTERLERİ
  • VAKUMLU DEVRE KESİCİLER

Sektör Uzmanlık Alanları
  • Elektrik Malzemeleri