• Günün Yemekleri Günün Menüsü
  • Lösev
  • HURDACINIZ
  • İYİ ENERJİ
  • Kablo
  • NAYY Kablo
  • Şenay Emlak
#

AKADEMİ Kurumsal Temizlik Hizmetleri

Firma Bilgileri
AKADEMİ Kurumsal Temizlik Hizmetleri
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Avlu, K:8 No:1020 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :0212 210 04 56
Fax :0212 221 25 37
GSM :0533 4834409
Detaylı Bilgi
AKADEMİ Grup Kurumsal Temizlik Hizmetleri 

AAkademi Grup Temizlik Dağıtım Güvenlik Sistemleri Servis Hizmetleri Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. 1997 yılında İstanbul merkezli bir firma olarak kurulmuş olup, Türkiye’nin büyük şehirleri başta olmak üzere bütün illerde şube ağları oluşturmayı hedeflemiş ve kısa zamanda önemli mesafeler kat ederek, bu çalışmanın alt yapısını hazırlamayı başarmış bir firmadır.

VİZYONUMUZ , Hizmet kalitemizi, standartlarımızın daha da üstüne çıkarmak, işletimde bilimsel ve teknolojik gelişmeleri güncel olarak uygulamak, sektörel ve mesleki eğitimi hizmet sürecimizin rutin bir olgusu yapmak, alıcı, odaklı hizmetle alıcı memnuniyetini sağlamak, AR-GE çalışmaları ile hizmette yeni stratejiler oluşturmak….

Akademi Grup Temizlik Şirketi olarak sadece Kurumsal Temizlik alanında hizmet vermekteyiz. Bireysel ev temizliği, halı temizliği, küçük ofis temizliği kapsamımımız dışındadır.


Kurumsal Temizlik, Ticaret Merkezleri, Alışveriş Merkezleri, Hastaneler, Belediyeler, Kamu kurumları gibi yüksek kapasiteli alanların tüm temizlik gereksinimlerinin tek elden karşılanmasıdır.

Ev temizliği, büro, küçük ofis temizliği, halı yıkama gibi temizlik alanları bu kategorinin dışında düşünülmesi gereken yerlerdir.

Bu temizlik hizmetini verebilmek için, tek bir kurumda yüzlerce personel ve makinayı 24 saat sürekli çalıştırabilmek gerekmektedir.

Burada temizliğin yanısıra bu kurumlara bina ve tesis yönetimi hizmetlerinin dışında, güvenlik, bahçe bakımı gibi hizmetleride vermekteyiz.

Akademi Grup Temizlik, Bina ve Tesis Yönetimi hizmetleriye sahip olduğunuz organizasyonun ana faaliyetlerini yürütebilmesi ve binalarınızda kaliteli yaşam ve çalışma ortamının sağlanabilmesi için, deneyimli ve uzman kadrosuyla, yüksek standartta ekonomik ve geniş bir yelpazede ihtiyaçlarınızın tümünü karşılamaktadır.

Bu hizmetlerin tek yüklenici tarafından karşılanması müşterilerimizin ihtiyaçlarının daha kaliteli daha hızlı ve daha ekonomik karşılanmasını sağlamaya yöneliktir. Akademi Grup Tesis Yönetimi, tecrübe ve teknolojiyi kullanarak müşterilerine yüksek standartta en iyi yaşam ve çalışma ortamını sağlayacak güçlü organizasyon ile binalarınızı yönetme imkânına sahiptir.

Türkiye genelinde, GPS’li ve özel yazılımlı personelimizle istediğiniz her bölgede nokta verisi toplatabilirsiniz.Bu noktaların x ve y koordinatlarını, tabela isimlerini ve sektör kırılımlarını standart olarak alabilirsiniz. Ayrıca ihtiyacınıza uygun diğer bilgilerle birlikte de toplatabilirsiniz.

Perpa Temizlik firmaları açısından zor bir mekan. Pentagon'dan sonra Dünya'nın kapalı en büyük mono blok binası. Akademi Kurumsal Temizlik olarak bu binanın 24 saat kesintisiz temizlik hizmetlerini yürütüyoruz.


Ofis Temizliği

Ofis Temizliği Nedir

M2 sine bakılmaksızın, ofisinizin, günlük, haftalık, aylık temizliğidir..

Ofis Temizliği Nasıl yapılır?
Günlük, haftalık, aylık periyotlara göre farklı uygulamalar yapılır.

Günlük Ofis Temizliği,
Toz, vb. Anti Hijyen, allerjik unsurlar her gün temizlenir..

Haftalık Ofis Temizliği

Günlük temizliğe ek olarak, haftalık periyotta temizlenmesi gereken yerler, temizlenir.

Aylık Ofis Temizliği

Günlük, Haftalık ofis temizliğine ek olarak,  böcek, haşerat vb. temizlenir.

Kurumsal Ofis Temizliği

Şirketimizden kurumsal temizlik hizmeti alıyorsanız, her yer, günlük, haftalık, aylık periyotlar ile temizlenir..



Sektör Uzmanlık Alanları
  • Güvenlik ve Koruma
  • Hizmetler
  • İnşaat, Dekorasyon ve Emlak
  • Temizlik Hizmetleri