#

ERSE KABLO A.Ş.

Firma Bilgileri
ERSE KABLO A.Ş.
Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K: No:9023 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :+90 (212) 320 26 80
Fax :+90 (212) 320 26 84
GSM :
Detaylı Bilgi
1996 yılında kurulan Erse Kablo yönetim, üretim, lojistik ve diğer ana faaliyetlerini İstanbul’da farklı konumlarda yer alan lokasyonlarda yürütmektedir.

Ulusal ve uluslararası standartlar esas alan Erse, üretim faaliyetlerini Selimpaşa’da  12.000 m2 si kapalı olmak üzere 16.000 m2 alanda, modern ve çağdaş tesisinde sürdürmektedir. 

Koaksiyel, sinyal-kontrol, veri iletişim, haberleşme, yangına dayanıklı kablolar, enstruman, silikon, gemi kabloları ve her tip özel kabloları kendi bünyesinde üreterek geniş bir ürün yelpazesi ile kablo sektöründe aktif bir rol oynamaktadır. Ulusal ve uluslararası standartlara göre üretilen ürünlerin yanı sıra, özel müşteri şartnameleri ve talepleri doğrultusunda da üretim yapmaktadır.

Kurulduğu tarihten bu yana kaliteden ödün vermeyen, gelişime açık ve müşteri odaklı yaklaşımı ile çözüm ortakları için katma değer yaratan öncü kablo üreticileri arasında yer alan Erse, İstanbul Satış ve Pazarlama Merkez Ofisi, Ankara Bölge Satış Ofisi, Adana, Antalya, İzmir ve Bursa Bölge Temsilcilikleri ile hizmet vermektedir. Lojistik hizmetleri de 2800 m2’lik alana yayılmış şehir merkezinde yer alan ana deposundan gerçekleştirilmektedir.

Kaliteye ve kalitenin sürekliliğine büyük önem veren Erse tüm organizasyonlarında uygulamayı prensip edindiği ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, NQA ve VDE tarafından belgelendirilmiştir. Almış olduğu “VDE, MPA, Gümrük Birliği Sertifikası (Rusya), YANGIN SERTİFİKASI (RUSYA), TÜRKLOYDU, ABS, RINA, BV, LR, TÜV, RoHS, TSEK, ve TSE” belgeleri, firmamıza ve ürünlerimize duyulan güvenin destekleyici unsurlarıdır.

Erse çıktığı kalite yolculuğunda güvenilir ve kaliteli ürünlerini koşulsuz müşteri memnuniyeti ile birleştirerek müşterilerinin değer verdiği bir marka olmuştur.  

Yangına Dayanıklı ürün gruplarını Ervital ve Ervital Fire Safe markaları adı altında toplayan Erse Kablo Ervital markalı ürünlerini Alman Standartları Enstitüsü VDE tarafından sertifikalandırılan ilk Türk firması olmanın gururunu yaşamaktadır.

Kumanda kabloları grubunda Erflex, silikon kablolar grubunda ise SIMH VITAL markaları tescillenmiş olan  Erse Kablo sürekli genişleyen vizyonuyla sektörünün lider firmaları arasında yer almaktadır.

Tüm ürün gruplarını RoHS ve CE standartlarına uygun şekilde üreten Erse, ürettiği yangına dayanıklı, patentli ERVITAL kabloları ile çevre ve insan sağlığına verdiği önemi göstermektedir.

Hizmet verdiği enerji, altyapı ve inşaat sektörlerinde, insan hayatı ve yaşam kalitesini sürdürülebilir kılmak amacıyla, sektörün ve yurtdışı pazarların ihtiyaçlarını analiz ederek üretimini gerçekleştirmeye başladığı bu kabloları, geçerliliği tüm dünya tarafından kabul edilen VDE ve MPA kuruluşlarının denetim ve testlerinden başarıyla geçerek onaylatmıştır. 

Erse Kablo'da, Müşteri taleplerinin erken tanımlanması ve müşteri tatmini odaklı bir üretim - çözüm sistemi kurmak için AR-GE departmanı sürekli genişleyen bir vizyonla çalışmaktadır. Erse, güvenilir ve kaliteli ürünlerini koşulsuz müşteri memnuniyeti ile birleştirerek müşterilerine değer katan bir markadır.

“Değişim ve ilerlemede ERSE kalite güvencesi her yerde” prensibiyle gerçekleştirdiği tüm bu çalışmalarla kendini yurt içerisinde lider konuma getiren başarıların yanında yurt dışında da 40’tan fazla ülkeye yaptığı ihracatla uluslararası birçok tanınmış şirket ve projenin çözüm ortakları arasında yer almıştır.

Erse Kablo, yenilikçi politikaları, şeffaflık, teknolojiye ve insana yatırım, kaliteden ödün vermemek, çevreye duyarlı olmak, çözüm ortakları için katma değer sağlamak gibi konularda gösterdiği performansla, sektöre yön veren lider kablo üreticileri arasında yer almaktadır.

ÜRÜNLER

Enstruman Kabloları

Enstruman Kabloları

Haberleşme Kabloları

Haberleşme Kabloları

Veri İletişim Kabloları

Veri İletişim Kabloları

Erflex Kumanda Kablolar

Erflex Kumanda Kablolar

Silikon Kablolar

Silikon Kablolar

Ervital Yangına Dayanıklı Kablolar

Ervital Yangına Dayanıklı Kablolar

Koaksiyel Kablolar

Koaksiyel Kablolar

Sinyal Kontrol Kabloları

Sinyal Kontrol Kabloları

Gemi & Yat Kabloları

Gemi & Yat Kabloları
Sektör Uzmanlık Alanları
  • Elektrik Elektronik
  • Kablo Firmaları