#

ARTEMİA ISLAK HACİM EKİPMANLARI

Firma Bilgileri
ARTEMİA ISLAK HACİM EKİPMANLARI
Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K: No:1652 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :0212 221 99 04
Fax :0212 221 99 58
GSM :0532 324 88 57
Detaylı Bilgi

ISLAK HACİM EKİPMANLARI

Artemia Islak Hacim Ekipmanlarını, kullanışlılığının yanı sıra, zarif ve daima şık tasarımlarla ihtiyaç duyduğunuz her alanda hizmetinize sunmak ve Müşteri memnuniyetimizi daima en üst düzeyde tutmaktır.


Satış sonrası hizmetlerinde müşteri memnuniyetinin devamlılığını öngören Artemia, deneyimli kadrosu ve donanımlarıyla  teknik destek ve  servis hizmetini Türkiye genelinde vermektedir.


Artemia, müşteri odaklı çözümler sunabilmek ve Projenizi hayata geçirmek için, teklif aşamasından başlayarak, sizinle gerçekleştireceği strateji toplantılarına ve  projenizin hayata geçeceği ana kadar, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak tüm çalışmaları kaliteyi ve ekonomiyi baz alarak büyük bir titizlikle gerçekleştirir.


ISLAK HACİM EKİPMANLARI ÖZELLİKLERİ

Islak hacim ekipmanları genel olarak; el kurutma makineleri, sabun verici, sıvı sabunluk, fotoselli musluk, armatürler, klozet fırçası, çöp kutusu, kombi sistemleri gibi ürünlerden oluşmaktadır. Tuvalet ve banyolar için özellikle alış veriş merkezleri, okullar gibi toplu kullanım alanlarında hijyen sağlayan ve işlevsel olarak kullanılan ıslak hacim ekipmanları bulunmaktadır.

Bu ürünlerin hemen hemen hepsi hijyen ve tuvalet kullanımında kolaylık sağlama amacıyla üretilmiştir. Paslanmaz çelikten üretilen dayanıklı ıslak hacim ekipmanları, uzun süreli kullanımı garanti ederken, aynı zamanda etkin bir hijyen sağlar.

WC sistemlerinin olmazsa olmaz parçalarından oluşan ıslak hacimler, bir tuvaletin sahip olması gereken tüm ekipmanları içermelidir. Ayrıca engelli wc sistemleri için standart olandan farklı şekillerde tasarlanmış tutacaklar veya armatürler geliştirilmiştir. Islak hacim malzemeleri her koşulda, pratik ve en önemlisi, kolay temizlenebilir olmalıdır.

El kurutma makineleri

El Kurutma Makineleri

El kurutma makineleri, Otel, benzin istasyonu, restaurant, okul, üniversite, alışveriş merkezi ve kamu binaları gibi insanların yoğun bulunduğu ortamlarda tuvaletlerde el kurutma amacı ile takılan cihazlardır.

Fotoselli otomatik yada butonlu manuel olarak çalışan el kurutma makineleri, havlu kağıt israfını önlemesi yönü ile ekonomiye katkı sağlamakta, çevre duyarlılığı açısından da doğaya katkı sağlamaktadır.

Son yıllarda işletmeciler tarafından yoğun rağbet gören bu cihazlar, el kurutma süresinin kısaltılması ile zamandan da tasarruf sağlamaktadır. Eski nesil klasik el kurutma makinaları yüksek enerji tüketimi ve uzun sürede el kurutması nedeni ile artık yerini yavaş yavaş yeni jenerasyon el kurutma makinelerine bırakmıştır.


ISLAK HACİM EKİPMANLARI MALZEME İÇERİĞİ

Islak Hacim Ekipmanları genellikle paslanmaz çelikten ve plastik maddeden üretilen banyo ekipmanları, kullanışlılığı maksimum seviyede tutmak için tasarlanıyor. Wc sistemlerinde bulundukları yere sabitlenebilir, yüzeyinde leke tutmaz, kolayca temizlenebilir, dolayısıyla anti bakteriyel özellikteki ergonomik tasarımlı ıslak hacim ekipmanları, son teknolojiden yaralanılarak üretilmektedir.


SaçKurutma Makineleri


Saç Kurutma Makineleri


Saç Kurutma Makineleri


Islak Hacim Ekipmanları Pratik Özellikleri


Islak hacim ekipmanları birçok açıdan kullanışlıdır. Örneğin fotoselli köpük verici ile dokunmaya gerek kalmadan ellerinizi sabunlayabilir, el-yüz kurutma cihazlarıyla havluya gerek kalmadan hijyenik bir şekilde kurulayabilirsiniz. Kağıt havlunun cihaz içine sıkışması problemine de, fotoselli kağıt havluluklar yine pratik bir çözüm geliştirmiştir.


Aynı şekilde tuvalet kâğıtlığı da toplu alanlarda bulunan tuvaletler için olmazsa olmazdır. Fotoselli kâğıt havluluk, tek yaprak kâğıt vererek gereksiz kullanımı önlemek isteyen duyarlı kişiler için ekstra yararlıdır.


Islak hacip ekipmanları birçok açıdan kullanışlıdır. Örneğin fotoselli köpük verici ile dokunmaya gerek kalmadan ellerinizi sabunlayabilir, el-yüz kurutma cihazlarıyla havluya ihtiyaç duymadan hijyenik bir şekilde kurulanabilirsiniz. Kağıt havlunun cihaz içine sıkışması problemine de fotoselli kağıt havluluklar yine pratik bir çözüm geliştirmiştir.


Fotoselli Kağıt Havlu vericiler


Fotoselli Kağıt Havlu Vericiler


Islak Hacim Nedir

Islak hacim ev, işyeri, avm’ler, hastane, okullarda sıklıkla kullanılan mutfak, banyo, duş ve tuvalet gibi iç mekanlardır. Bir yapıda bulunan mutfak, banyo, tuvalet, duş yerleri gibi içinde su bulunan hacimlere verilen genel adlandırma ıslak (yaş) hacimdir.

Islak hacim ekipmanları‘na olan talebin artmasının temel faktörü Avrupa Birliği (AB) normları ve turizm sektörünün beklentilerin üzerinde yoğunluktan kaynaklanmaktadır.

Islak hacim, evin net alan ölçümüne katılabilir mi?

Evin net alanı; ıslak hacimleri, balkon ve terasları dahil bir evin süpürülebilir alanlarıdır.

Islak hacimlerin iç mekanlara verebileceği zararın önüne nasıl geçilir?

Suyun, yapıyı ve konforu tehdit etmesi engellenemez fakat yapılara suyun girmesi önlenebilir. Yapıların, her yönden gelebilecek suya veya neme karşı korunmaları için, yapı kabuğunun yüzeyinde yapılan işlemlere “su yalıtımı” denir.

www.islakhacimekipmanlari.com

Sektör Uzmanlık Alanları
  • Elektronik Otomasyon
  • Endüstri Makinalar
  • Endüstriyel Ekipman/Ürünler
  • Turizm