#

Zagun İş Güvenliği Tic. Ltd. Şti.

Firma Bilgileri
Zagun İş Güvenliği Tic. Ltd. Şti.
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Avlu, K: No:1583 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :+90 212 210 25 67
Fax :+90 212 210 25 74
GSM :+90 212 210 25 68
Detaylı Bilgi

İnşaat Güvenlik Ağı üretimindeki profesyonel çalışma ve uygulamalarla çözüm ortağınız olmayı arzulamaktayız. Yüksekte çalışma ve Düşme durdurma sistemleri alanında Danışmanlık Hizmeti sunmanın yanı sıra Yüksekte Çalışma Ekipmanları satış ve projelendirme hizmeti vermekteyiz.

ZAGUN İş Güvenliği profesyonel kadrosu ile sizlere 89/686-EEC Kişisel Koruyucu Donanım Direktiflerini sağlayan CE sertifikalı ürünleri Avrupa standartlarında servis ve kaliteli ürün portföyü ile hizmetinize sunuyoruz.

Portföyümüzde:

Kendi üretimimiz olan Güvenlik Ağı ve Emniyet Kemerleri başta olmak üzere Baret, Toz Maskeleri, ikaz ve Uyarı Levhaları, İş Ayakkabısı ,Karabina, Eldiven, Çizme, Yarım ve Taz Yüz Gaz Maskeleri, Kulak Tıkaçlar,FFP2 Ventilli ve Ventilsiz ürünler,S1 S2 S3 Çelik Burun Çelik Taban Ayakkabılar,Paraşüt Tipi, Bel Destekli Kemeri ve diğer Kemerler,Koruyucu Gözlükler, Uzatma Halatları, Şok Emiciler,Çelik Halatlar ,Mapalar,Düşme Durdurma Sistemleri,Göz ve Vücut duşları ve bir çok çeşit ürün bulunmaktadır.

 

Güvenlik Ağ ve Güvenlik Fileleri üretimimiz her ebat ve ölçüde olup TSEN1263 standartlarına uygun polyamid İpten üretilmektedir.

Firmamız İş güvenliği alanından kurulduğu günden beri bir çok projeye imza atarak sektörde her geçen gün yerini sağlamlaştırmayı başarmıştır.

 Genç ve dinamik kadrosuyla bizler Zagun İş Güvenliği olarak sizden aldığımiz güçle atılımlarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz.

Güvenlik Ağı Montajı ve Kurulumu

Güvenlik Ağı Montajı yapan Firmamız TS EN 1263-1 :2015 B2 Class sertifikasına sahip güvenlik ağı Sistemlerinin kurulumlarını IRATA ve MEB Yüksekte Çalışma sertifikalı personelleri ile gerçekleştirmektedir. Güvenlik Ağı montajı İstanbul Ankara,İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye'de TS EN 1263-2 standardına göre yapmakta ve ilgili montajla ilgili kurulum sertifikası vermektedir.

Yapılan montajlarımıza Projeler sayfamızda ulaşabilirsiniz

Konvansiyonel Sistem ve Kaset Sistem güvenlik ağlarınızı projenize uygun bir şekilde kurmanın dışında kat taşıma hizmeti de veriyoruz.

Güvenlik Ağı ve Sistemleri

B2 Sınıf TSE Belgeli Tek Firma - S,T,V,U Sistem Güvenlik Ağları
TSE tarafından EN 1263:2015 e göre belgelendirilmiş Güvenlik Ağı sadece ZAGUN'da

Güvenlik Ağı Konsolu - Gravisafe

Dış Cephe Güvenlik Ağları

Merdiven Güvenlik Ağı Uygulaması

İnşaat Güvenlik Ağları

Raf Güvenlik Ağı

Koruma Ağları

Güvenlik Ağı, ø 6 mm, göz aralığı 100-150 mm Düğümlü

Güvenlik Ağı Çeşitleri

Yüksekte Çalışma Ekipmanları

Adım atarak çıkamayacağımız yerler “yüksek de çalışma yeri” olarak adlandırılır. Yüksekte çalışma kuralları ve korunma yöntemleri standartlarla belirtilmiştir. Türkiye ve diğer ülkelerde farklı standartlar olabilir.  Önemli nokta şantiyenizin ya da çalışma alanınız kurulu olduğu ülkeye göre farklılık gösterebilir. Zagun İş Güvenliğiolarak deneyimli müşteri temsilcilerimiz size bu konuda danışmanlık yapacaktır. 

Yüksekte Çalışma Ürünlerimiz

Paraşüt Tipi Bel Destekli Emniyet Kemeri - ZGH-228

Emniyet Kemerleri

Haru Stop N Geri Sarımlı Düşüş Tutucu

Mobil Düşme Durdurma Sistemleri

Vidalı Çelik Karabina -71110

Karabinalar ve Ankrajlar

SafeDuo AC 360 Dikey Yaşam Hattı (Çelik Halatlı)

Yaşam Hatları

Statik Halat 11-12 mm

Halatlar


İş Güvenliği Ürünleri

İşçilerinizin iş kazalarına uğramasını önlemek için güvenli çalışma alanı sahip olmanız gerekmektedir.  İş yerinizde güvenlik Kaliteli İş Güvenliği Ekipmanları ile sağlanır. Ürün seçmeden önce mutlaka standartlarını ve ürün özelliklerini incelemeniz gerekmektedir. İş Güvenliği Kanunları ülkemizde devamlı bir şekilde işçi sağlığını koruyacak bir şekilde düzenlenmektedir. 

Kişisel Koruyucu Donanımlar (KKD), gerçek ihtiyaca göre belirlenmeli, doğru kullanım için iş güvenliği eğitimi verilmeli, ve standartlara uygunluğu tespit edilerek temin edilmelidir. İş güvenliği sektöründe her geçen gün daha çok önem kazanan standartlar tüm dünyanın dikkatle üzerinde durduğu bir konudur. Ülkemizde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 89/686/EEC ve 9368 EEC direktiflerine istinaden kabul edilen standartlar Türkçeye çevirilerek ve ilgili kurumların görüşlerinin de doğrultusunda hayata geçirilir. TSE-EN olarak yayımlanan standartlar çalışanların sağlığı ve güvenliği için çok büyük önem taşır.

Kişsel Koruyucu Donanımlar Şunlardır: Baret, siperlik, iş güvenliği ayakkabıları, iş güvenliği botları, çizmeler, eldivenler (montaj eldivenleri, nitril eldivenler, kaynak eldivenleri vb.), solunum koruyucular (yarım yüz maskeleri, tam yüz maskeleri, toz maskeleri), reflektörlü parkalar, ikaz yelekleri, yağmurluklar, gürültü önleyici kulaklıklar, koruyucu gözlükler (kaynak gözlükleri, goggle tip gözlükler vb.)

İş Güvenliği Ekimanları

3M Peltor G 3000 Baret-110009

Kafa Yüz Koruyucular

Çapak ve Toz Gözlüğü

Göz Koruyucular

Kulak Tıkacı Kutulu İpli 30211 SNR 17 dB

Kulak Koruyucular

Drager X-plore® 1510 FFP1 Toz Maskesi

Solunum Koruyucular

Reflektörlü 5+1 Parka

Vücut Koruyucular

FOSTER F 500 TIRAN S3

Ayak Koruyucular

Montaj Eldiveni EP 154

El Koruyucular

Vidalı Ayarlı Baret GE1548- 110003

Vidalı Ayarlı Baret GE1548- 110003






Sektör Uzmanlık Alanları
  • İnşaat Güvenlik Ağları
  • İnşaat, Dekorasyon ve Emlak
  • Yapı Sektörü