#

RockSTAR İŞ GÜVENLİĞİ EKİPMANLARI EĞİTİM İNŞAAT TASARIM TAAHHÜT SAN VE TİC LTD ŞTİ

Firma Bilgileri
RockSTAR İŞ GÜVENLİĞİ EKİPMANLARI EĞİTİM İNŞAAT TASARIM TAAHHÜT SAN VE TİC LTD ŞTİ
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Sarı Avlu, K:9 No:1526 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
GSM :(536) 610-3857
Detaylı Bilgi

KAYA Safety & KAYA Ropes
Yüksekte Çalışma Ekipmanları,Emniyet Kemerleri,Güvenlik Ağları ve Endüstriel Halat Satış Noktası
 
KAYA Safety ;1996 yılında yüksekte yapılan çalışmaların güven içerisinde gerçekleşmesini sağlayacak sistemler ve ekipmanlar tasarlamak  için kuruldu. Alanında en gelişmiş üretim tesislerinden birine  sahip olan  KAYA Safety ; savunma sanayii, itfaiye, arama-kurtarma, enerji,  akaryakıt, inşaat, telekomünikasyon gibi sektörlerde çalışmalarını sürdüren tüm kurum ve kuruluşlar için düşüş durdurma sistemleri; kurtarma,  tahliye ve yük kaldırma ekipmanlarının tasarım, ar-ge ve üretimini Türkiye’de gerçekleştirmektedir.

18 yılı aşkın  süredir  farklı  çalışma  sahalarında edindiğimiz  bilgi  ve  deneyimlerimizin yanı sıra kullanıcılarımızın geri bildirimleri ile hedef sektörlerimizin ihtiyacı olan ürün ve sistemlerin çalışma alanlarında doğru kullanılabilmesi için bu konularda eğitim alınması gerektiğinin bilincindeyiz. Bünyemizde bulunan ve Avrupa’nın en büyük yüksekte çalışma simülasyon merkezlerinden biri olan eğitim tesislerimizde, kullanıcılarımız için sektöre özel ürün kullanım eğitimleri düzenliyoruz. Ayrıca ürünlerimizin daha verimli ve doğru kullanılmasını sağlayabilmek için kullanıcılarımızı teknik döküman ve ürün kullanım videoları ile destekliyoruz.


 KAYA Ropes ; CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİN AMAÇLANDIĞI HER ALANDA, KONUM VE ŞARTLARA UYGUN TEKNİK ÖZELLİKLERDE, STANDART VEYA KONUYA ÖZEL, ULUSLARARASI SERTİFİKASYONA SAHİP, ÇOK ÇEŞİTLİ KONSTRÜKSİYONDA VE HAMMADDEDEN, HER TİPTE HALATIN ÜRETİMİNİ YAPMAKTADIR.

 KAYA Ropes, EN GELİŞMİŞ HAMMADDELER VE ÜRETİM TEKNOLOJİSİYLE ÜRETTİĞİ TEKNOLOJİK HALATLARLA, TÜRKİYE’DE YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ, DÜNYADA İSE TANINAN VE ARANAN BİR MARKA HALİNE GELMİŞTİR.

DÜNYA ÇAPINDA GELİŞMİŞ MAKİNE PARKURUYLA BİRÇOK FARKLI SEKTÖRE HİZMET VERMEKTE OLAN  KAYA Ropes’UN ÜRÜN GAMINDA HOBİ DENİZCİLİK (YARIŞ, GEZİ TEKNESİ, DİNGİ, YAT BAĞLAMA, YELKEN YAPIM,SU SPORLARI HALATLARI), TİCARİ DENİZCİLİK (GEMİ BAĞLAMA, RÖMORKÖR, BALIKÇILIK HALATLARI), ASKERİ OPERASYON HALATLARI, DAĞCILIK, KURTARMA, SİVİL SAVUNMA, İŞ GÜVENLİĞİ VE ÖZEL AMAÇLI HALATLAR ÖNEMLİ BİR PAYA SAHİPTİR.

Sektör Uzmanlık Alanları
  • İnşaat Güvenlik Ağları
  • Denizcilik
  • Endüstriyel Ekipman/Ürünler
  • İnşaat, Dekorasyon ve Emlak
  • Yapı Sektörü