#

KB KARMA BASKI SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Firma Bilgileri
KB KARMA BASKI SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Sarı Avlu, K:12 No:2252 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
GSM :(542) 525-4660
Detaylı Bilgi

Matbaa, Tanıtım ve promosyon sektöründe 20 seneyi aşkın birikim ve deneyimimizle siz değerli müşterilerimizin taleplerini doğru şekilde algılayıp en kısa sürede sonuçlandırıyoruz. ‘’Marka sürekliliği’’ misyonuyla markanızın tanıtım projelerinde ürün ve hizmetlerimizle güzel geri dönüşler elde edeceğinizi düşünüyoruz.

Biz neden farklıyız?

Türkiye içindeki üretim kaynaklarını çok iyi biliyoruz ve siz değerli müşterilerimiz için en doğru üreticilerle çalışıyoruz. İstenilen ürünleri doğru yer ve zamanda tedarik ediyoruz. Projelerde kalite ve teslimat sürelerine sıkı sıkıya bağlıyız. Hızlı ve kaliteli teslimatın ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz.

Markanız bizim için çok önemli, bu nedenle her türlü baskı tekniğini projeye göre en uygun seçeneklerle sizle paylaşıyoruz. Teslimat sonrası geri dönüşlerinizi gelecek projelerin yapılandırılması için takip ediyoruz.

Bu farklılıklar ile beraber detaylı hizmet ve projeler için hep beraber beyin fırtınasına varız diyorsanız istenilen yer ve zamanda her zaman görüşmek dileğiyle… Markanız bizim için değerlidir.

Sevgi ve saygılarımızla,

Sektör Uzmanlık Alanları