• Lösev
  • İYİ ENERJİ
  • Günün Yemekleri Günün Menüsü
  • Kablo
  • HURDACINIZ
  • Şenay Emlak
  • NAYY Kablo
#

CEFİP MAKİNA ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER SAN. VE DIŞ. TİC. LTD.

Firma Bilgileri
CEFİP MAKİNA ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER SAN. VE DIŞ. TİC. LTD.
Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K:1,2,3 No:9033 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :0212 210 18 90
Fax :0212 210 15 97
GSM :
Detaylı Bilgi
CEFIP Makina Endüstriyel Ürünler San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. 1994 yılından itibaren endüstriyel proje-mühendislik çalışmalarıyla faaliyet gösteren Almanya merkezli CEFIP – Consulting & Engineering für Industrie-Produkte GmbH ile koordine olmuş, saygın, istikrarlı, güçlü, şeffaf ve güvenilir bir kurum olmayı kendisine ilke edinmiştir. Calışanları ile müşterilerinin güvenini kazanmak, şirketimizin her zaman en önemli hedefleri arasında olmuştur.


Firmamızın endüstri özgeçmişli kadrosu sektördeki firmalarla aynı dili konuşabilmekte, problemlerin analizinde deneyimli mühendis kadrosu ile kolaylıkla uygun ve alternatif çözümler sunabilmektedir. 

Yeniliğe açık şirket kültürü, tüm ürünlerinde kalite ve müşteri memnuniyetini esas almış anlayışı doğrultusunda, başta otomotiv ana ve yan sanayileri, demir-çelik, gaz sanayi, metal işleme, çimento, termik santraller, yapısal çelik sektörü, gemi sanayi ve daha birçok sektörel faaliyetlerde, konusunda lider kuruluşlara üretim ve yatırım malzemeleri, mühendislik hizmetleri, servis-yedek parça ve lojistik hizmetler vermektedir.

Yeni ürün grupları ile ilgili teknik danışmanlık hizmeti vermeye yönelik, konusunda bilgili ve tecrübeli mühendis kadrosu bulundurmakta olan CEFIP ailesi, gereksinimler doğrultusunda bilgili ve sektörde tecrübeli insan gücünü kadrosuna katmaktadır.

r 


+ Metal Birleştirme+ Tahrik Sistemleri+ Herose® Endüstriyel Vanalar+ Fiting ve Gaz Ekipmanları+ Otomasyon Ekipmanları+ Demir Çelik Üretim ve Döküm Ekipmanları+ Weldotherm® Isıl İşlem Üniteleri+ Scantech Analiz CihazlarıOtomotiv sektöründe lider konumda bulunan Nimak, Harms & Wende, Nelson, Böllhoff, İdeal gibi firmaların Türkiye Genel Temsilciliğini yapan, tecrübeli mühendis kadrosu ile gerçekleştirdiği projelerin sayısı gün geçtikce artmaktadır. 

Nimak Punta kaynak ve Nelson saplama kaynak ekipmanları, jant ve kaporta üretimi için İdeal saç kaynak sistemleri ve Böllhoff mekanik saç birleştirme sistemleri için satış hizmeti veren firmamız, otomotiv sektörün önde gelen müşterilerine daha geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmak adına geniş bir servis altyapı yatırımı yapmıştır.
Büyüyen Demir Çelik Sektörü
Türkiye’de sürekli büyüyen demir-çelik sektörü, özellikle 2000 yılından sonra artan bir ivme yakalayarak, ham çelik üretiminde Avrupa’da 2. ve dünyada 8. ülke konumuna gelmiştir. Yapılan ve yapılacak olan yatırımlar neticesinde, 2015 yılı itibariyle yapısal bir problem olan yassı ürün arz-talep dengesizliğinin giderileceği öngörülmektedir. Türkiye’nin coğrafi yapısının deprem bölgesinde bulunması nedeniyle, yapısal çelik üretimine yönelik, katma değeri yüksek ürün üretim ihtiyacının ve kapasitesinin artacağı beklenmektedir.

Firmamızın faaliyetleri çerçevesinde Demir-Çelik sektörü önemli bir konuma sahiptir. Kuruluşumuz ilk faaliyetlerine, demir-çelik sektörüne teknik malzeme temini ile başlamıştır. CEFIP Makina, bugüne dek gelişen ve büyüyen demir-çelik sektörüne artık çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir.

BEDA Ve GEGA İle Güçlü Çözüm Ortaklığı
Demir-çelik sektörüne teknolojik ekipman desteği veren, önemli çözüm ortaklığı referans ve tecrübesine sahip BEDA- Oxygentechnik ve GEGA firmaları, CEFIP’in güclü temsilciliği ile koordineli bir çalışma disiplini içerisindedir. Dünya çapında önde gelen birçok demir-çelik fabrikalarında BEDA ve GEGA ürünlerinin kullanımı sürekliliğini devam ettirmekle beraber, ülkemizdeki tesislerde de bu ürünlerin kullanım talepleri sürekli artış göstermektedir.

Demir Çelik Sektörü İçin Kapsamlı Çözümler
BEDA oksijen lans ekipmanları, özellikle demir-çelik üretiminde tandiş açma, pota temizleme ve hurda kesme uygulamalarında kullanılmaktadır. GEGA, alevli oksijen kesme konusunda proje bazlı çalışan bir firma olup, GEGA ürünleri döküm imalatı süresince slab, kütük, billet, blum ve çeşitli profillerin istenilen boyutta sürekli döküm kesme makinalarında hat üzerinde veya bağımsız olarak (manuel) el şalomaları ile hat dışında kullanılmaktadır.

CEFİP Makina Üretimde Kaza ve Tehlikeleri Minimuma İndirmeye Katkı Sağlar
Özellikle ülkemizde yeni uygulamaya geçen iş güvenliği düzenlemeleri, Avrupa’daki normları ülkemiz demir çelik fabrikalarında uygulamaya geçirerek, çalişanların iş güvenliğine çok ciddi katkılar sağlayacaktır. Bu kapsamda CEFİP BEDA ürünleriyle demir çelik sanayisine en güvenilir ve kaliteli çözümler sunar.

Demir-Çelik Sektöründe Ürün Portföyümüzü Daima Geliştiriyoruz
CEFIP, sürekli gelişen teknolojiler doğrultusunda ayrica RONMAS Yassı Ürün Markalama, IBK Karbon Hortumlari ve VUHZ Seviye Dedektörlerini de sektör çözümleri bünyesine katmıştır.
Saplama kaynak teknolojisinin mucidi ve dünyanin bir numarali üreticisi olan NELSON, yılların vermiş olduğu tecrübe, mühendislik ve yüksek kaliteli üretim sayesinde üretmiş olduğu dayanıklı ve kaliteli ürünleri ile şantiye makinelerinden, köprü ve gökdelen inşaatlarına, yüksek performanslı araçların imalatından, nükleer santrallere kadar, ağır koşullarda karşı karşıya kalınan uygulamalarda dünyaca tercih edilen markadır.

Nelson kompozit saplama çiviler, ülkemizde hava alanlarinda, köprü projelerinde, gökdelen ve AVM projelerinde, termik santrallerde defalarca uygulanmistir. 

Endüstriye yön veren OEM firmalar ve dünya çapında faaliyet gösteren inşaat firmaları Nelson’un ürünlerini güvenle ve memnuniyetle cogu kritik uygulamalarda kulanmışlar ve kullanmaya da devam etmektedirler.
Tüm dünyada kendi alanlarında lider konumda olan Nimak, Harms & Wende, Nelson, Böllhoff ve Weldotherm gibi köklü firmalar metal işleme sektöründe yenilikçi ve kaliteli metal birleştirme ve ısıl işlem çözümleri sunmaktadır. 

CEFİP Çözümleriyle Metal İşleme Sektöründe Verimlilik Artışı
CEFİP Makina, punta kaynak, saplama kaynak, clinch, RİVSET gibi uygulamalarda, bunlari kullanan firmaların sadece maliyetlerini düşürmekle kalmayıp, aynı zamanda üretimin kalitesini ve hacmini arttıran sistemleri sunmaktadır.

Ayrı Uzmanlık Gerektiren Mobil Isıl İşlem Teknolojisi
Mobil ısıl işlem cihazları ve ekipmanları konusunda 1973 yılından beri uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip olan Weldotherm GmbH, CEFİP Makina ile atölye ve şantiye şartlarında standartlara uygun olarak özellikle ön ısıtma ve gerilim giderme tavlamaları konusunda hizmet vermektedir.

Bugün tüm dünyada ve Türkiye’de çok sayıda şantiyede, imalathanede ve özellikle ısıl işlemin hassaslığına yönelik yüksek taleplerin mevcut olduğu her yerde Weldotherm ısıl işlem ünitelerimiz çalışmaktadır.
Türkiye geçtiğimiz yıllarda kaydettiği ekonomik büyümeye paralel olarak dünyanın en hızlı büyüyen enerji sektörlerinden birine sahiptir. Enerji üretim sektöründe uygulanılan özelleştirmeler, sektöre son derece rekabetçi bir yapı ve büyüme için yeni ufuklar kazandırmıştır. Enerji ihtiyacını giderme amacıyla ve bu kapsamda üretimi artirmaya yönelik yapılan yatırımlar çerçevesinde CEFİP Makina enerji sektöründe geniş ürün yelpazesiyle müşterilerin hizmetindedir: 

• ATB Sever Yüksek Gerilim Motorları
• Yüksek Basınca Dayanıklı Buhar Vanaları
• Kiepe Elektrikli Band Kaydı Şalterleri
• Bauer Redüktörlü Motorlar
• Weldotherm Termo Elemanları
CEFİP Makina endüstriyel gaz, buhar ve sıvıların ve özellikle son yillarda LNG’nin (sıvı doğal gaz) güvenli taşınması ve depolanması alanlarında kaliteli çözümler sunmaktadır. Vana üretimindeki 135 yıllık tecrübesi ile HEROSE, AR-GE yatırımları ve yenilikçi yapısı ile kalite kontrol sertifikalı modern ürünlerini Türk müşterilerinin hizmetine, Türkiye genel temsilcisi CEFİP Makina ile beraber sunmaya devam etmektedir. 

Herose ile en yüksek kalite standartları
Oksijenin yağ ve gresle karışımından dolayı meydana gelebilecek patlamaları önlemek için, Oksijen hatlarında kullanılan bütün ekipmanlar (boru hattı, vanalar) yağdan ve gresten arındırılmış,oksijen kullanımına uygun olarak temizlenmiş olmalıdır. Herose ürünleri Oksijen kullanımına uygun olarak yağdan tamamen arındırılmıştır.

A. Depolama Uygulaması:
Herose, dünya genelinde neredeyse tüm kriyojenik endüstriyel gaz (Oksijen (O2), Azot (N2), Argon (Ar), Hidrojen (H2), Helyum (He), Karbon dioksit (CO2), Karbon monoksit (CO), Metan (CH4), Etan (C2H6), Etilen (C2H4)) ve LNG (sıvılaştırılmış dogal gaz) depolama kaplari üreticilerinin (180 litreden 500 m³`e kadar) en kaliteli globe vana, aktüatörlü vana, sürgülü vana, çekvalf, pislik tutucu ve emniyet ventil üreticisidir.

B. Taşıma Uygulaması:
İstasyonlara ve müşterilere teslimatı yapılan endüstriyel gaz (Oksijen (O2), Azot (N2), Argon (Ar), Hidrojen (H2), Helyum (He), Karbon dioksit (CO2), Karbon monoksit (CO), Metan (CH4), Etan (C2H6), Etilen (C2H4) ve LNG`nin yüksek standartlara sahip tankerler ile kaliteli ve güvenli bir şekilde taşınması sağlanmalıdır. 
Herose, bu treyler uygulamalari için de geniş bir yelpazede globe vana, aktüatörlü vana, sürgülü vana, çek valf, pislik tutucu ve emniyet ventil üretimi gerceklestirmektedir.

C. LNG Uygulaması:
Doğalgaz tüketimindeki artışın en önemli nedeni, doğalgaz taşımacılığı
teknolojisindeki gelişmelerdir. Boru hattı taşımacılığı ve sıvılaştırıldıktan sonra LNG olarak taşınması, doğalgaz taşımacılığındaki en önemli yöntemlerdir. Doğalgazın boru hatlarıyla ve yüksek basınç altında taşınılabilir olması, ekonomik bir enerji alternatifi olarak ülkemiz ekonomisinde yerini almıştır. LNG ise gemiler ile uzak noktalara ulaştırılmakta ve buralardaki tesislerde tekrar gazlaştırılarak boru hatları ile taşınmaktadır.
CEFİP Makina olarak, makina imalatı ve OEM sektöründe özellikle tahrik teknolojisi ve güç iletimi konusundaki temsilciliğini yaptığımız firmalar ile koordine olarak müsterilerimizin çözüm ortağı olmaktayız.

Makina imalatçılarına hizmet sunduğumuz ürün grupları;
• Mayr Kavrama, Kaplin ve Fren grupları
• Bauer Redüktörklü Motorlar
• Sıvı Seviye Ölçüm Sistemleri
• Kiepe Band Kaydı Swiçleri
• Reich Kaplin Çözümleri




Sektör Uzmanlık Alanları
  • Endüstri
  • Endüstriyel Ekipman/Ürünler
  • Makina Sanayi
  • Mühendislik
  • Otomotiv