#

ERŞEN ELEKTRİK TİC. SAN. LTD. ŞTİ.

Firma Bilgileri
ERŞEN ELEKTRİK TİC. SAN. LTD. ŞTİ.
Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K:1,2,3 No:9032 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :0212 222 13 11
Fax :0212 210 04 70
GSM :
Detaylı Bilgi

Erşen Elektrik kurulduğu günden bugüne kadar,geniş ürün yelpazesi, zengin stokları ve müşteri odaklı kalite anlayışı ile sektörün ayrıcalıklı firmaları arasında yerini almıştır. 30 Yıllık bilgi birikimini siz değerli müşterileri ile paylaşan Erşen, uygun fiyat avantajları ve kaliteli ürünleri ile müşterilerine en iyi hizmeti vermektedir.  


Erşen Elektrik, sektörün önde gelen 30 üretici firmasının ana bayiliğini yapmaktadır.Satış ve pazarlama departmanları ağırlıklı olmakla  birlikte ayrıca bünyesinde bulundurduğu mühendisleri ile ürün teknik destek ve otomasyon çözümlerini müşterilerine ulaştırmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ve zengin stokları ile siz değerli müşterilerinin hizmetinde olan Erşen Elektrik, ürün teslimatlarında da müşterilerinin taleplerine hızlı cevap verebilmektedir."Müşteriler" ifadesi, sadakatleri başarımızın temeli olan şirket ve kişilere odaklanmış olduğumuzu vurgular. Aynı zamanda kendi büyümesinin müşterilerinin büyümesine bağlı olduğunun bilincindeki, büyüme odaklı bir şirketi ifade eder. Bu bir yandan da müşterilerin gerçek ihtiyaçlarının karşılanmasına dönük yeniliklerin uygulanmasının da altını çizer."Rekabet avantajı"nın anlamı müşterilerimizin gerçek ihtiyaçlarını anlıyor olmamızdır.

Müşterilerimize, pazarlarında rekabetçi olmalarını sağlayacak ürün, sistem, hizmet ve çözümler sunarız. Müşterisinin başarısında katkısı olan ve güvenilir bir iş ortağı olmak için çalışırız. "Benzersiz", uzmanlığımızla müşterilerimize diğer şirketlerin hiçbir zaman sunamayacakları çözümleri sunduğumuzu belirtir. Bu aynı zamanda mükemmelliğe olan bağlılığımızı ve müşterilerimizin karşılaştığı zorlukları iyi anlamamızın onların rakiplerinden farklı olmasını sağlamasını ifade eder.


Otomasyon Sistem Kurulumu

Otomasyon Pano Montajı, Proje Uygulamaları…

iPLC Program Yazılımı , Sistem Devreye Alma,

İtinalı ve Garantili bir şekilde Yapılmaktadır…

Sektör Uzmanlık Alanları
  • Elektrik Elektronik
  • Elektronik Otomasyon