• Günün Yemekleri Günün Menüsü
  • İYİ ENERJİ
  • Kablo
  • Şenay Emlak
  • Lösev
  • HURDACINIZ
  • NAYY Kablo
#

ALMİN GRUP Temizlik San. ve Tic. Ltd. Şti.

Firma Bilgileri
ALMİN GRUP Temizlik San. ve Tic. Ltd. Şti.
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kırmızı Hat Avlu, K:5 No:120 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Detaylı Bilgi

Almin Grup Temizlik Tic.Ltd.Şti.1997 yılında kurulmuş bir firma olup İstanbul merkezli fakat Türkiye’nin büyük şehirleri başta olmak üzere bütün illerde şube ağları oluşturmayı hedeflemiş ve kısa zamanda önemli mesafeler kat ederek, bunun altyapısını hazırlamayı başarmış bir firmadır. Büyük yatırımlara imza atmak için kurduğumuz AKADEMİ GRUP, günü kurtarma ve geçici girişimler yerine, kalıcı ve uzun vadeli bir hizmet anlayışı ile sektörün en iyileri arasında yer almak için yola çıkmıştır. Rekabetin alabildiğine yoğun yaşandığı ve dev şirketlerin bile gücünü birleştirmek adına evlilik yaptığı günümüz koşullarında profesyonelliğimizden ve ilkelerimizden taviz vermeden istikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmekteyiz. Şirket olarak deneme yanılma yöntemi yerine bilgi birikimi ve tecrübeye dayalı çalışma metoduna dayanan, bilinçli ve ehil kadrolar eliyle hizmet vermekteyiz. Gelişmeleri yakından takip ederek teknolojinin tüm olanaklarını kullanmaya özen göstererek işimizi yapmakta ve yenilikleri bilinçli ve cesur bir şekilde kullanmaktayız.

 

Hızlı değişimlerin yaşandığı ve sürekli yenilenmenin zorunluluk taşıdığı günümüz şartlarında yerinde saymak yok olmak demektir. Bu anlamda her geçen gün kendimize bir şeyler katarak eski deneyimlerimizi yenilik ve teknolojinin bizlere sunduğu imkanlarla harmanlayarak yolumuza devam etmekteyiz. Çünkü biliyoruz ki gelişmek ancak değişimle olur. Olumlu değişim ve gelişim ile sürekli daha iyiye ulaşmak hedefimizdir.

 

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, profesyonel ve disiplinli çalışmayı benimsemiş, kalitesinden ve şirket olarak ilkelerinden taviz vermeden ama yenilik ve olumlu değişimleri işine uygulamakta esnek ve cesur davranarak ve “bugün dünden fazla yarından eksiğim” diyerek yolumuza devam etmekteyiz.

Sektör Uzmanlık Alanları
  • Temizlik Hizmetleri