• Günün Yemekleri Günün Menüsü
  • İYİ ENERJİ
  • Kablo
  • HURDACINIZ
  • Lösev
  • Şenay Emlak
  • NAYY Kablo
#

Özgür Zaman Kontrol Sistemleri Ltd. Şti.

Firma Bilgileri
Özgür Zaman Kontrol Sistemleri Ltd. Şti.
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Avlu, K: No:2119 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :+90 212 221 94 76
Fax :+90 212 222 26 87
GSM :+90 212 210 21 75
Detaylı Bilgi

ÖZGÜR ZAMAN KONTROL SİSTEMLERİ

Sektördeki  bilgi  ve  birikiminin  verdiği  sinerjiyi  faydaya   dönüştürmek üzere  1993  yılında  şirketleşme   yoluna   giden  Özgür  Zaman  Kontrol Sistemleri, kendisine Time Attendance, Access Management ve Security Control  ana  başlıkları  altında  toplanan  iş kolunu uzmanlık alanı olarak seçmiş,  tüm   enerjisini  bu   alana  yönelterek, yurt  içinde, yurt dışında belirlediği hedeflerine ulaşmak  üzere yola çıkmış ve geçen on sekiz yıllık süre zarfında, sektöründe  lider  konumda yer alan kuruluşların arasında yer alma başarısını göstermiştir.

Uluslararası  alanda  konusuyla  ilgili bir  çok  firma, kuruluş ve üreticileri titizlikle ve ayrıntılı biçimde takip eden Özgür Zaman  Kontrol  Sistemleri, ülkemizi teknolojik çöplüğe dönüştürmeden, en gelişmiş  teknolojileri  ve bunlara sahip  olan  kuruluşların  distribütörlüğünü  elde  etme  ve  bunu sürdürme başarısı yanında, yaptığı ar-ge çalışmaları neticesinde  devriye tur kontrol alanında kullanılan sistemin tüm ekipmanlarını ve yazılımlarını kendi  bünyesinde  üretme  başarısını göstermiş, ülkemize ve insanımıza önemli bir katma değer sağlamıştır.

Özgür Zaman Kontrol Sistemleri, konusunda  uzman ve eğitimli kadrosu, saygın  ve  etkin pazarlama  yöntemi  ve  kaliteye verdiği önemle mutlak müşteri  memnuniyeti anlayışı sayesinde yurt içinde ve yurt dışında ellibin üzerinde müşteri portföyüne ulaşmayı başarmıştır.Sürekli gelişen dünyamızda, baş döndürücü bir şekilde  ilerleyen  teknoloji sayesinde bu alanda ortaya çıkan tüm  yenilikleri,  öncü  ve  yaratıcı çözümlerle birlikte şimdi olduğu gibi gelecekte de ülkemiz insanına ve müşterilerimizin faydasına sunmak en önemli misyonumuz olacaktır. Bu doğrultuda müşterilerimizin gereksinimlerini en kaliteli ve uygun şekilde karşılayarak, verdiğimiz hizmet kalitesini daima yükseltirken, bu alanda profesyonel yetişmiş insanları ülkemize kazandırmak suretiyle, lider firma ve marka olmak ise yeğanevizyonumuz olacaktır. Bizler biliyoruz ki; her alanda olduğu gibi

“Zirveye çıkmak değil, zirvede kalmak önemlidir."

1993 - 2017Tarihcemiz

  • 1993 Kuruluş ; Firmamız 1993 Yılında İstanbul Perpa ticaret merkezinde kurulmuş bu tarih itibariyle Japon Maruzen işçi kart basma saatlerinin satışına başlamıştır.
  • 1995 İlk Distribütörlük ;İşçi Kart basma saatleri konusunda sürekli kendini yenileyen Taiwan menşeili JM firması ile distibütörlük anlaşması imzalanarak bu markanın Türkiye pazarında büyük bir paya sahip olması sağlanmıştır.
  • 1998 Bilgisayar Bağlantılı Sisteme Geçiş ;Teknolojinin getirdiği yenilikleri sürekli takip eden firmamız 1998 yılı itibariyle Taiwan menşeili Promag marka cihazların Türkiye distribütörlüğünü almış, kendi bünyesinde bir yazılım ekibi oluşturarak bilgisayar bağlantılı Dos tabanlı pdks programını yazdırarak personel devam kontrol sistemini bilgisayar ortamına taşımıştır.
  • 2000 Windows Tabanlı Pdks ;Windosws'un piyasada yaygınlaşması dos tabanlı programların güncelliğini ve popülaritesini yitirmeye başlamış, bu doğrultuda firmamızda teknolojiye ayak uydurarak Windows tabanlı pdks programını yazmıştır. ( İlk Win_PDKS)
  • 2001 Parmak İzi Türkiyede;Firmamız 2001 yılında Taiwan menşeili Hunno firmasıyla ditribütörlük anlaşması imzalayarak batı ülkelerde çok elzem uygulamalarda kullanılan parmak izini Türkiye Piyasasına personel devam kontrol sistemi olarak kazandırmıştır. Cihazların sistemle olan tüm adaptasyonu arge departmanımız tarafından firmamızda gerçekleştirilmiştir. Yine 2001 Yılında Amerikan Pipe firması ile distribütörlük anlaşması imzalanarak bilgisayar bağlantılı devriye tur sistemlerinin Türkiye'deki satışına başlanmıştır.
  • 2003 Modern Ofis; Firmamız çağın gereklerine ayak uydurabilecek yeni ofisi ve ilave personeller ile ihtiyaca daha kaliteli hizmet verme politikası uygulamaya başlamış, müşteri hizmetleri departmanı ve çağdaş bir çalışma ortamı oluşturulmuştur.

 

  • 2005 Access Kontrol Çözümleri; Personel devam alanı dışında access kontrol sistemleri üzerine araştırmalar yapan firmamız 2005 yılında dünya çapında kabul görmüş Taiwan menşeili Soyal firması ile distribütörlük anlaşması imzalamıştır. Soyal Türkiye pazarında geçiş kontrol ve komplike access uygulamalarında tercih edilen marka konumuna gelmiştir. Aynı dönemde Hundure markası, Id com markası, turnike ve bariyer ürünlerini bünyesine dahil eden firmamız bugün turnike ve access kontrol konusunda oldukça iyi bir pazar payına sahiptir.
  • 2006 Özguard Üretimi; Daha önceki dönemlerden değişik devriye tur sistemlerini ithal eden ancak bu konuda piyasanın taleplerinin karşılanmadığını gören firmamız kendi bünyesinde Özguard devriye tur sisteminin üretimini gerçekleştirmiştir. Tamamen yerli üretim olan Özguard yüksek dayanım sınırları, kullanım kolaylığı ve fiyat avantajıyla yurt içi ve yurt dışından yoğun ilgi görmüştür. Özguard'ın üretimi güncel teknoloji ile devam etmektedir.
  • 2008 Pdks Güncellendi; İlk yazılan Win_PDKS programının ihtiyaçları karşılayamaz duruma gelmesiyle güncel teknoloji kullanılarak Özper pdks programı yazıldı. Yeni program ile sistemin daha güvenli, daha kolay ve daha hızlı olması sağlandı.
  • 2010 Ürün Yelpazesi Genişletildi; Personel devam kontrol sistemleri ve access kontrol alanında yalnızca parmak izi ve kart okuyucu ile yoluna devam eden firmamız 2010 yılı itibariyle yüz tanıma, damar tanıma, iris tanıma, otel kapı sistemleri, biyometrik bina otomasyon sistemleri, ogs cihazları dahil etmiş aynı zamanda Smarti, kaba gibi dünyaca ünlü firmaların Türkiye Distribütörlüklerini de bünyesinde almıştır.
  • 2011 Yazılımlarımızın Lisansları Yenilendi; Firmamız, bünyesinde yazılan tüm pdks programları için lisanslama işlemlerini yenilemiştir.
  • 2012 Ürün ve Yazılım Kalitelesi Maximum Seviyeye Çıkarıldı; Firmamız, yalnızca Avrupa ve Amerika'ya özel üretilen ZKTeco marka ürünler için Türkiye distribütörlüğünü alarak ürün kalitesini maximum seviyeye çıkarmıştır. Personel devam kontrol konusunda eksikliği hissedilen MsSQL veri tabanına sahip SAP uyumlu bir yazılımı 2012 yılı içerisinde tamamlayarak portföyümüze dahil ettik.
  • 2013 "Çalışıyoruz"... ; Sizi en son teknoloji ile buluşturmak, size daha kaliteli hizmet verebilmek için çalışıyoruz....
  • 2014,2015,2016 ve 2017 Yıllarında WEB PDKS Yazılımına modüller eklenmiştir bu modüller WEB Access geçiş kontrol yazılımı,WEB Yemekhane kontrol yazılımı ve WEB Ziyaretçi kontrol yazılımları.

Vizyon

  • Sektörde  Teknoloji  Lideri  Olmak; Özgür  Zaman kendisini her zaman  geliştirmeye  çalışan  bir anlayışla, teknolojiyi yakından takip ederek, müşterilerine en uygun koşullarda ileri teknolojiyi sunmak için çaba sarf etmektedir
  • Müşterilerine İhtiyaçlarını Karşılayacak Komple Çözümler; Özgür Zaman, PDKS, Geçiş Kontrol, Güvenlik, ve Ev&Bina Otomasyonu konularında müşterilerine onların her türlü Güvenlik, Kontrol, ve Konfor ihtiyacını gideren bir danışmanı olarak komple çözümler üretir.
  • Müşteri Memnuniyeti ve Kaliteli Hizmet; Fark yaratabilmenin en önemli unsurunun müşterilerimize kaliteli hizmetler sunarak yüksek seviyede müşteri memnuniyeti sağlamak olduğunun bilincindeyiz.
  • Piyasadaki Pozisyonu Güçlendirmek; Özgür Zaman müşterilerine geniş kapsamda hardware ve software çözümleriyle her tür güvenlik ve otomasyon ihtiyacını karşılayacak ürün portföyü ile daha çok müşteriye hizmet vererek marketteki pozisyonu geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Misyon

  • Kaliteli hizmet ve Satış Sonrası Müşteri Memnuniyeti Felsefesi; Müşteri memnuniyetini vizyonuna taşıyan bir kurum olarak, bu yöndeki çalışmalarımızı mükemmele ulaşmak için sürdürüyoruz. Servis ve Destek departmanımızın her müşterimize en kaliteli desteği verebilmesi değişmez bir ilkemizdir.
  • Teknoloji Önderliği; Her zaman en son teknolojiyi, en kaliteli, ve en uygun biçimde müşterilerimize ve çözüm ortaklarımıza sunabilmek için Arge çalışmalarımıza ayrı bir önem vermekteyiz.
  • Kalite; Her zaman kaliteli ve arkasında uzun yıllar durabileceğimiz ürünler sunmak için kaliteye büyük önem veriyoruz. Üretim safhasında aktif olarak bulunarak kalite kontrolü en üst seviyede tutuyoruz.
  • Akıllı Çözümler; Müşterilerimize kendilerine en uygun akıllı çözümleri sunabilmek için satış ve danışmanlık ekiplerimizi en efektif şekilde kullanıyoruz.

Değerlerimiz

  • Fiyat, hizmet, kalite standardını ilke edinmek
  • Müşteri ve çözüm ortaklarımıza karşı daima saygılı ve dürüst olmak
  • Müşterilerimizin var olma sebebimiz olduğu bilinciyle daha kaliteli hizmet için daha çok çalışmak
  • Yapılan her işte en mükemmeli uygulamak ve arkasında sapasağlam durmak
  • Başarılarımızın kaynağı olan takım arkadaşlarımıza değer vermek, saygı göstermek, başarıları takdir etmek ve eşit davranmak
  • Şirketimizi her zaman adına ve geçmişine yakışır bir şekilde temsil etmek.

ÜRÜNLER


Biometrik Okuyucular


Parmak İzi Sistemi

Parmak İzi Sistemi

Yüz Tanıma Sistemi

Yüz Tanıma Sistemi

Damar Tanıma Sistemi

Damar Tanıma Sistemi

İris Tanıma Sistemi

İris Tanıma Sistemi

 

RFID Sistemler


Kartlı Geçiş Sistem

Kartlı Geçiş Sistem

Access Geçiş Sistem

Access Geçiş Sistem

HGS ve Bariyer

HGS ve Bariyer

Otel Kilit Sistemleri

Otel Kilit Sistemleri

 

Güvenlik Sistemleri


Devriye Tur Kontrol Sistemleri

Devriye Tur Kontrol Sistemleri

Asansör Kontrol Sistemleri

Asansör Kontrol Sistemleri

Anahtar Takip Sistemleri

Anahtar Takip Sistemleri

Turnike Geciş Sistemleri

Turnike Geciş Sistemleri







Markalar

ZKTeco 
Ürünler: Parmak izi, Kart okuyucu, Yüz tanıma cihazı
Modeller: Face700, Face800, Iclock880, Rf600, Rf400, Fp500, Fp500R, Ac400R, Zk4500
Özet: 1985 yılından bu yana access control ve time attendance konularında üretim yapan Zk grup şirketlerinin, Avrupa ve Amerika pazarındaki kalite standartlarını yükseltmek üzere kurduğu, yalnızca  Avrupa standartlarında, üstün kalite belgelerine sahip ürünlerini üreten firmasıdır. ZKTeco Sadece Amerika ve Avrupadaki bazı ülkelere ve KABA, GUNNEBO gibi konusunda uzmanlaşmış firmalara özel üretim yapmaktadır. ZKTeco Türkiye Distibütörlük belgemizi buradan inceleyebilirsiniz.

NiDEKA 
Menşei: Hong Kong
Ürünler: Parmak izi, Kart okuyucu
Modeller: Nu-3200, Nu-2110, X659UT, X679UT, X659UTC, X659RT, Nu-3200R
Özet: 1936 dan bu güne zaman kontrol cihazları üreticisi olarak faaliyet gösteren firma bu alanda dünya çapında kalitesini ispatlamıştır.  Nideka Türkiye distribütörlük belgemizi buradan inceleyebilirsiniz.

SOYAL 
Menşei: Taiwan
Ürünler: Access Kontrol paneli, Kart okuyucu, Parmak izi okuyucu, Damar Tanma sistemi, Access Kontrol yazılımı, Kilitler
Modeller: AR716E, AR757H, AR727H, AR321H, AR327H, AR829EF, AR829EV, AR725E, AR721U
Özet: 1993 Yılında kurulan firma üretimini yaptığı readerlar için access kontrol paneli ve programı geliştirerek komplike access projelerine çözümler sunmaktadır. Dünyanın bir çok ülkesinde müşteri potansiyeline sahiptir. Soyal Türkiye distribütörlük belgemizi buradan inceleyebilirsiniz.

JWM 
Ürünler: Devriye tur sistemleri
Modeller: ÖzguardII
Özet: Tamamen firmamız mühendisleri tarafından ülkemizdeki güvenlik yönetiminin gereksinimlerine uyarlanarak geliştirilmiş olan ÖzguardII devriye tur sisteminin ISO9001 kalite standartlarında üretimini gerçekleştiren firmadır. Firma ile olan distribütörlük anlaşmamızı buradan inceleyebilirsiniz.

KABA
Menşei: Almanya
Ürünler: Kart okuyucu
Modeller: B-Net 9320, B-Net 9340, B-Net 9580
Özet: 1913 Yılında üretime başlayan KABA Köklü pdks uygulamalarında duayendir. Firmamız SAP uygulamalı pdks projelerinde Kaba'yı kullanmaktadır.  
 

SMARTi
Menşei: Slovenya
Ürünler: Biyometrik Ev Otomasyonu
Modeller: Diadem, Felix, Electra
Özet: 2004 Yılında kurulan Tab-System firmasının markası olan Smarti, Görüntülü diafon sisteminden yola çıkarak üretilmiş, Son 4 yıldır İfsec fuarlarında finalist ürün olmuştur. Smarti, güvenlik ve otomasyon ikilisinin önem taşıdığı noktalarda tercih sebebi olmuştur.
CREONE
Menşei:İsveç
Ürünler: Anahtar Takip Sistemi
Modeller: Keybox5
Özet: Anahtar takip sistemi alanında dünyanın bir numarası olarak tanınan isveç firması CREONE, anahtar kontrolü ve çoklu kasa kontrolü üzerine bir çok modeliyle Türkiye pazarına firmamızla ortaklaşa giriş yapmıştır.
X Ray ve Metal Dedektor Sistemleri

X Ray ve Metal Dedektor Sistemleri







Sektör Uzmanlık Alanları
  • Elektrik Elektronik
  • Bilgisayar Bilişim ve Yazılım
  • Elektronik Otomasyon
  • Zaman Kontrol Sistemleri
  • Güvenlik Teknolojileri